• NFT Ventures

Splitgrid ska rädda handlarna från pengarkris – backas av Collector

(Swedish) Det kan bli problem när butiker sitter på stora, kostsamma varulager som inte betalar tillbaka sig förrän produkterna säljs. Något som bland annat riskerar att leda till att butikerna inte kan betala sina skulder till leverantörer.


Det här vill Örebro-bolaget Splitgrid fixa genom sin lösning som automatiskt fördelar intäkterna mellan handlare och leverantörer i samband med att kunder gör inbetalningar.


Splitgrid grundades för tre år sedan av Göran Eriksson och Jonas Forsman. Nu tar bolaget in 7,5 miljoner kronor från Collector, Almi Invest, Innovestor samt ett antal affärsänglar. Tillskottet ska användas för att expandera, satsa mer på sälj och stärka positionen på marknaden.


Read more on Breakit: https://www.breakit.se/artikel/20135/splitgrid-ska-radda-handlarna-fran-pengarkris-backas-av-collector

Recent Posts

See All

Håkan Roos på väg in i NFT

Global Fintech Industries har förvärvat Bonniers andelar i NFT´s investeringsstrukturer. I samband med detta har NFT börjat ett långsiktigt samarbete med Håkan Roos och Roos-gruppen för att vidareutve