• NFT Ventures

Håkan Roos på väg in i NFT

Global Fintech Industries har förvärvat Bonniers andelar i NFT´s investeringsstrukturer. I samband med detta har NFT börjat ett långsiktigt samarbete med Håkan Roos och Roos-gruppen för att vidareutveckla NFT’s portföljbolag och fortsätta den aggressiva tillväxten som en av de ledande fintechinvesterarna i Norden.

- Jag har följt nordisk fintech under en längre period och har investerat i bla iZettle och Advisa. Jag ser stor potential i NFT och dess portföljbolag och ser framemot att jobba aktivt tillsammans med NFT och dess team, både avseende existerande och nya potentiella investeringar, säger Håkan Roos Ordförande och ägare till Roos-gruppen.

- Först och främst vill vi tacka Bonnier för gott samarbete och för att ha hjälpt NFT att sätta Norden som en ledande fintech-region på kartan. Vi är väldigt glada över att ha ett samarbete med Håkan Roos och Roos-gruppen, vilket stärker NFT på många plan och vi har en långsiktig gemensam vision där vi skall öka vårt engagemang ännu mer inom fintech, säger Pär Roosvall, VD NFT. För frågor: Par.roosvall@nftventures.com +46732094340